veterinària

laboratori

Uetus Veterinaris disposa d’un laboratori d’anàlisis clínics intern, especialitzat en proves diagnòstiques per a animals de companyia, en el qual realitzem la majoria de les analítiques d’una manera immediata per tal de complementar la nostra labor clínica.

El servei de microscòpia té una càmera integrada per tal que els nostres clients puguin veure en directe la mostra que s’està observant, mentre un dels nostres veterinaris els hi explica les imatges.

Entre els diferents serveis que ofereix el nostre laboratori trobem:

  • Hematologia: ens permet valorar el nivell de defenses i l’existència d’anèmia, deshidratació...
  • Bioquímica sanguínia: ens indica l’estat dels principals òrgans vitals de l’animal.
  • Microscopia: ens permet observar tant el nivell cel·lular com detectar la presencia de bactèries, fongs o paràsits a l’animal.
  • Urianàlisis: a partir d’una mostra d’orina del vostre animal, podem determinar diferents valors que ens ajudaran a confirmar o descartar diferents malalties relacionades amb l’aparell urinari i altres òrgans interns.
  • Endocrinologia: en col·laboració amb laboratoris externs especialitzats, oferim la possibilitat de saber el nivell de diferents paràmetres hormonals de la vostra mascota. Així podem diagnosticar algunes malalties que alteren el metabolisme de l’animal, i que poden alterar el seu aspecte, el seu caràcter o simplement el seu estat general.
  • Immunologia: ens serveix per detectar la presència d’anticossos enfront diferents malalties. També podem detectar alteracions del sistema immunitari en casos d’al·lèrgies.
  • Anatomia patològica: consisteix en l’estudi de les lesions cel·lulars, teixits, òrgans i de les seves conseqüències estructurals i funcionals. Un cop tenim la mostra, l’enviem a laboratoris externs especialitzats per tal de conèixer la naturalesa de tumors i altres patologies.