Sergi Bañeras

En Sergi de petit es passava hores buscant insectes i animalons, estudiant-los i analitzant-los. Tenia clar que volia ser veterinari per aprendre’n més, i així va ser.

Va estudiar a la UAB i es va llicenciar el 2002. Va treballar a diferents clíniques i hospitals veterinaris fins que el 2007 juntament amb la Laia, la seva parella, van decidir emprendre el seu propi projecte a Caldes de Malavella.

En Sergi és l’ànima de Uetus. A poc a poc l’equip humà s’ha anat fent cada vegada més ric i divers, però en Sergi segueix sent per a molts l’exemple d’esperit altruista disposat a entregar-se i a implicar-se fins al final. Aquesta és l’essència de Uetus.

Durant aquests anys s’ha anat formant en diferents àmbits posant especial èmfasi en el diagnòstic per imatge, la medicina d’animals exòtics i la cirurgia. Actualment s’està formant en Medicina Tradicional Xina i Teràpia Craneosacral, amb la intenció d’integrar la medicina alternativa a la pràctica diària.

En Sergi està convençut que hi ha altres maneres de poder connectar amb els animals i ajudar-los més enllà de les pràctiques mèdiques. L’escolta, l’atenció i l’acompanyament formen part del seu dia a dia.

La seva passió és córrer per les muntanyes i fer el pallasso amb els seus fills.