Sara Martínez

La Sara volia ser veterinària des de petita, en concret els cavalls la tenien fascinada. Després d’assolir el Grau en Ciència i Salut animal a la UDL va estudiar Veterinària a la UAB llicenciant-se el 2016 i començant a treballar com a veterinària de petits animals a diferents hospitals i clíniques.

El 2019 a Uetus necessitàvem ampliar l’equip veterinari i vam tenir la sort que el camí de la Sara es creués amb el nostre. Si alguna cosa caracteritza la Sara és la seva capacitat per fer tres coses mentre la resta de mortals en podem fer només una. És resolutiva, decidida i enèrgica, i això sumat a que constantment està actualitzant els seus coneixements és un dels punts forts del nostre equip. Actualment l’oncologia, la rehabilitació i la medicina d’animals crítics són al seu punt de mira.

El món eqüestre, però, no l’ha abandonat mai. Actualment els cavalls segueixen formant part del seu dia a dia: juntament amb la seva parella han emprès el projecte Vibas Dressage.

I si li queda algun moment? Tant la podeu trobar cuidant dels seus animalons (que no són pocs) com escoltant música, organitzant algun esdeveniment o fent un bon sopar amb amistats o família.