Miriam Vera

Des d’un bon principi la Miriam va encaminar els seus estudis cap al món del gos i el gat. L’any 2000 va obtenir el títol en Auxiliar Tècnica Veterinària i des de llavors no ha deixat mai de treballar a clíniques i hospitals veterinaris.

La relació de la Miriam amb Uetus ja ve de lluny. Va formar part del nostre equip des dels inicis fins el 2014. De nou el 2020, després de fer trajectes paral·lels i aprenentatges a tots els nivells durant quasi sis anys, els camins tornen a creuar-se amb més il·lusió que mai.

La Miriam té una molt bona formació professional: és la mà dreta perfecta per al nostre equip veterinari ja que aporta el coneixement tècnic que Uetus necessita.

És qui té cura dels animals hospitalitzats, prepara i controla els animals durant les cirurgies, realitza les proves de laboratori... i, a més, sempre a punt per mimar i empatitzar amb aquell animal que ho necessita.

I quan no és a la feina? Doncs la trobareu passejant per la muntanya o el mar, sempre acompanyada de bona música i compartint tot el temps possible amb la família i els amics i les amigues.