Laia Centrich

La Laia va decidir estudiar veterinària perquè li apassionava el comportament animal. Es va llicenciar a la UAB el 2002, i en acabar va realitzar el Màster en Etologia Clínica Veterinària. Va treballar en diferents àmbits del sector, tant de veterinària clínica com d’etòloga. El 2007 juntament amb en Sergi, la seva parella, van decidir emprendre el seu propi projecte a Caldes de Malavella.

Durant els primers anys a Uetus va compaginar les tasques de gestió amb l’exercici de veterinària, però les necessitats de l’empresa van anar creixent i actualment es dedica exclusivament a la gestió i direcció del centre. Fa uns anys va reemprendre els seus estudis a la UOC (ADE i enginyeria informàtica).

Sempre diu que Uetus va ser com el seu primer fill. El projecte el va somiar, pensar i executar cuidant cada detall perquè fos com l’havia imaginat. Avui en dia la Laia segueix amb la mateixa il·lusió i entusiasme. Fer créixer Uetus és un repte que la motiva, sempre hi ha fronts oberts: vetllar pel benestar de l’equip, solucionar problemes informàtics, portar els números, atendre clients i clientes, escoltar comercials...

Per damunt de tot, Uetus és una petita-gran família, i la Laia fa que totes i tots se’n sentin una peça indispensable.

Li apassionen moltes coses, sobretot cuidar i gaudir dels de casa, però a les estones lliures tant la podeu trobar pujant muntanyes com cosint o pintant aquarel·les.