Jordi Boixader

En Jordi és un apassionat de la fauna salvatge des de ben petit. Això el va portar a estudiar veterinària, on va coincidir amb en Sergi i la Laia. Es va llicenciar a la UAB el 2002 i va començar a treballar com a veterinari clínic.

El somni de treballar amb fauna es va fer realitat el 2009: el van seleccionar per formar part de l’equip veterinari del Programa de Conservación Ex-situ del Lince Ibérico, i durant 8 anys va estar al capdavant tant de les tasques de cria i reintroducció com de cura i prevenció de la salut d’una espècie tan important al nostre territori com és el Linx.

El 2017, quan va decidir tornar, en Sergi i la Laia li van proposar formar part del seu projecte. A Uetus aporta el seu coneixement i interès sobretot en medicina interna i medicina preventiva. S’endinsa i s’interessa en tots aquells casos que passen per les seves mans, preocupant-se tant pels animalons com pels seus propietaris.

En Jordi és un apassionat de la natura en general, i durant les seves hores lliures el podeu trobar perdut enmig de prats i muntanyes passejant l’Alp i fent fotos als insectes, les plantes o al paisatge.