Isabel Bermúdez

A la Isabel sempre li han agradat les coses ben organitzades, els arxius ben endreçats i els escriptoris d’oficina on no hi falti de res. Per això els estudis en Formació Professional Administrativa li van obrir portes a treballar en allò que li agradava.

Va treballar molts anys en el sector de les assegurances, on va aprendre la importància de la lletra petita i el rigor de la feina ben feta.

El 2014 vam tenir la sort de poder-la incorporar al nostre projecte, aportant-nos el seu saber fer tant a nivell administratiu com de tracte als clients i clientes, i gestió de la botiga. I així va ser com la Isabel es va iniciar en el món de la clínica veterinària, del qual avui en dia n’és una bona coneixedora. Durant aquests anys s’ha anat formant en diversos àmbits, tant relacionats amb el món de la salut animal com l’administratiu. Mai té un no per aprendre coses noves.

Tot l’equip coincidim que la Isabel té un do: és qui aporta la calma en moments d’estrès... Si alguna persona té la capacitat de gestionar i organitzar l’agenda, les trucades, les visites no esperades és ella.

Això sí, a les seves hores lliures la trobareu caminant per qualsevol indret, pintant mandales o compartint una bona estona amb bones amistats.