presentació

Des del 2007 que ens dediquem al servei veterinari al poble de Caldes de Malavella. Durant aquest temps hem anat creixent i adaptant-nos a les necessitats que han anat sorgint. Actualment som un equip de 3 veterinaris, 1 administrativa i 1 perruquera canina.

Ens dediquem a vetllar per la salut del vostre animal de companyia diagnosticant i tractant les malalties, però sobretot basem bona part de la nostra feina en la prevenció d’aquestes.

La formació continuada és per nosaltres una eina imprescindible per innovar i millorar cada dia els nostres serveis. D’aquesta manera treballem sempre amb les últimes novetats en medicina veterinària i estem al dia en els avenços tecnològics del nostre sector.

Per tal de donar un servei més ampli i amb l’objectiu de poder cobrir totes les necessitats, estem en contacte amb altres centres veterinaris i grans hospitals. A través d’ells oferim serveis especialitzats com són l’endoscòpia, la ressonància magnètica, l’ecocargiografia...

Forma part dels nostres principis tractar al client d’una manera agradable, combinant la professionalitat amb la proximitat. Per damunt de tot volem que a UETUS us hi sentiu còmodes i en bones mans.