Alba Sala

A l’Alba sempre li havia cridat l’atenció el món de la bellesa i la moda, però el què li transmetien els animals, i sobretot els gossos, la van fer encaminar-se cap al món de la perruqueria canina. Així podia satisfer les dues ambicions. El 2007 després d’hores i hores de pràctiques exigents, es va treure el títol i va començar el seu camí professional.

A finals del 2011 li vam proposar formar part del nostre projecte, i podem dir que l’Alba és qui ha fet créixer i consolidar el servei de perruqueria canina de Uetus: és una artista, no hi ha gos que no surti com nou, amb el pèl suau, sedós, bona olor i un “new look” fet a mida.

L’Alba és tan exigent i perfeccionista com delicada i sensible, i això és la seva clau de l’èxit i el què més ens agrada d’ella. Té un do especial: la majoria d’animals que passen per les seves mans es relaxen i es deixen fer... algun dia ens haurà d’explicar el secret.

Aquesta empatia i comunicació cap als animals és una de les seves inquietuds i probablement un nou camí professional per explorar.

A les seves hores lliures la trobareu fent pastissos, flams i batuts vegans però sobretot gaudint de veure com els seus nens se’ls mengen entusiasmats.